TikTok leert mensen hun geld te beheren
TikTok leert mensen hun geld te beheren

Het TikTok video contentplatform zet 50 miljoen euro opzij voor een trainingsprogramma voor de gebruikers. De #LearnOnTikTok initiatief zal de financiering van inhoud ontworpen om mensen te onderwijzen op een verscheidenheid van gebieden, met inbegrip van geld beheer, CNBC gemeld.

De investering maakt deel uit van de inspanningen van het bedrijf om zijn gemeenschap te ondersteunen, die volgens The Marketing Hub bestaat uit 41% van de mensen tussen 16 en 24 jaar.

Onder de deelnemers aan het project is Dr Brad Klontz, een expert in financiële psychologie en planning. Sinds oktober 2019 geeft hij zijn kennis door aan TikTok en heeft hij al meer dan 72.000 mensen. Volgeling. “Ik heb geaccepteerd als een missie om mensen te onderwijzen over de psychologie van rijkdom. Mede omdat ik ben opgegroeid met lagere inkomens en voor mij was rijkdom een mysterie”, zegt hij.

Het beheer van persoonlijke fondsen is problematisch voor een grote meerderheid van de Amerikanen – 63% van hen zijn financieel analfabeet, volgens een poll van het Global Center for Excellent Financial Literacy.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *