Moeilijk te slikken tutorials die je meer succes zal maken
Moeilijk te slikken tutorials die je meer succes zal maken

We weten allemaal hoe overweldigend een nederlaag kan zijn. Het enige dat succesvolle mensen onderscheidt van anderen is de manier waarop ze reageren op falen.

Wanneer geconfronteerd met een uitdaging, moet je beslissen of je het zal gebruiken als een excuus voor uw tegenslagen, of als een oorzaak voor succes.

De waarheid is dat sommige van de beste lessen in het leven zijn moeilijk te slikken en te accepteren. Ze dagen je flexibiliteit en bereidheid uit om nieuwe vaardigheden te leren en te leren.

Als we hun betekenis niet op tijd realiseren, lopen we het risico ze op de harde manier te leren.

1.

Wanneer het proberen om iets belangrijks te bereiken, is het begin altijd moeilijk en verrassend. Echter, als je de moed die je nodig hebt om de eerste stap te nemen, angst en angsten verdwijnen in de schaduw van de actie. Mensen die duiken head-on in het onbekende zijn niet sterker en anders dan de anderen, maar beseffen dat een snelle start geeft hen een voorsprong. Ze weten dat de pijn die bij de eerste stap komt onvermijdelijk is, en dat uitstel verlengt alleen maar het lijden.

2. Goede dingen kosten tijd

Succes, in de eerste plaats, vergt tijd en moeite. Veel mensen zouden het eens met auteur Malcolm Gladwell, die stelt dat het beheersen van een vaardigheid of kennis tot in de perfectie vereist 10.000 uur onvermoeibaar werk om het onder de knie. Neem bijvoorbeeld Henry Ford, die het bedrijf opgericht genaamd slechts 45, na twee mislukte pogingen om in te breken in de automotive business, of Harry Bernstein, die zijn hele leven het schrijven voor het creëren van een boek dat werd een bestseller. Bernstein was 96 toen het gebeurde. Zodra u het gewenste succes bereikt, begrijpt u dat reizen het beste deel van de ervaring is geweest.

3. Bezig zijn en productief zijn twee totaal verschillende dingen

Kijk om je heen. Iedereen om je heen lijkt zo druk, loopt aan de overkant van een vergadering, het verzenden van e-mail na e-mail. Hoeveel van hen, echter, zijn echt productief, hoeveel top-level successen? Prestaties komen niet voort uit beweging en actie, maar uit focus en concentratie. Door ervoor te zorgen dat uw tijd efficiënt en fruitig wordt besteed. We hebben immers allemaal 24 uur per dag om onze verlangens te verwezenlijken, en dat betekent dat we ze verstandig moeten gebruiken. U bent immers het product van uw productiviteit, niet uw inspanning. Zorg ervoor dat deze inspanningen zijn gewijd aan taken die resultaten opleveren.

4. Je hebt altijd minder controle dan je wilt

Er zijn te veel omstandigheden in het leven die buiten je controle om te denken dat de dingen altijd zal gaan zoals je wilt en verwachten. Wat je beheren is de manier waarop je reageert op deze dingen. Het is jullie reactie die fout een leerzame les maakt en ervoor zorgt dat succes je ego niet naar de hemel zal tillen. Je niet elke strijd winnen, maar met de juiste houding, kun je de oorlog winnen.

5. Je bent zo goed als de mensen met wie je bevriend bent

Je moet jezelf omringen met mensen die je inspireren, die ervoor zorgen dat je beter en capabeler wilt zijn. Wat, maar te maken met de mensen die je naar beneden halen? Is er een reden waarom ze deel uitmaken van je leven? Iedereen die je waardeloos, saai en angstig laat voelen, verdient je tijd niet en laat je waarschijnlijk meer op hem lijken. Verwijder dit soort mensen uit je leven.

6. Uw grootste problemen zijn in je hoofd

Bijna al onze problemen komen van “tijdreizen.” We gaan terug naar het verleden en betreuren de dingen die we niet hebben gedaan of gaan in de toekomst alleen maar om ons zorgen te maken over dingen die nog niet zijn gebeurd. Het is gemakkelijk om gedachten te overdenken over de afgelopen tijd en wat ons te wachten staat, maar op deze manier vergeten we één ding dat we daadwerkelijk kunnen controleren: het heden.

7.

Wanneer je geluk en tevredenheid afhangt van je vergelijking met anderen, verlies je de controle over je eigen lot. Laat de mening van iemand anders de vreugde en trots van uw prestaties niet wegnemen. Het is onmogelijk om de buitenlandse mening van u volledig te negeren, maar dit betekent niet dat u uzelf met anderen moet vergelijken en dat hun beoordeling onpartijdig en adequaat is. Wat de mening van de andere mensen van u, het is belangrijk dat uw gevoel van eigenwaarde komt van binnenuit. Immers, een ding is zeker – je zult nooit zo goed of zo slecht als ze zeggen dat je bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *