Haskovo wachten op massale quarantaine na het nieuws van positieve monster Grisho’s
Haskovo wachten op massale quarantaine na het nieuws van positieve monster Grisho’s
Haskovo verwacht massale quarantaine van de lokale bewoners na tennisser Grigor Dimitrov aangekondigd dat hij besmet was met COVID-19. De reden is dat Grisho massabijeenkomsten hield in de stad voordat duidelijk werd dat hij besmet was.

Het crisishoofdkwartier wordt dringend in de stad gehouden, dat een besluit zal geven over wat te doen met de maatregelen, maar een aantal vertegenwoordigers van de lokale overheid, waaronder de burgemeester van de stad, evenals journalisten die hebben deelgenomen aan de vergaderingen met Grigor Dimitrov, de lokale media correspondent gemeld op Nova TV.

In dit stadium zijn er oproepen gedaan aan al diegenen die hebben deelgenomen aan bijeenkomsten met Grisho om COVID-19-tests te ondergaan. Grigor Dimitrov is het 38e geval van coronavirus in Haskovo en er is geen reden om iets anders dan het was in de andere 37 gevallen, zei Assoc. Angel Kunchev. Ja, vorige week, op maandag en dinsdag, had hij veel vergaderingen, sommigen van hen hadden een laag risico op infectie, zoals foto’s van 1-2 minuten met kinderen. Anderen storen ons echter vanwege nauw contact met de burgemeester en mensen van het gemeentebestuur, maar ook met uw collega-journalisten. Ze zijn allemaal onder toezicht, zal worden onderzocht en zal waarschijnlijk in quarantaine worden geplaatst, hoe ongemakkelijk ze ook zijn, Voor zover ze kunnen zijn, Assoc. Kunchev, ik weet niet wat ik moet doen.

Ondertussen is gebleken dat Grigor Dimitrov’s coach Chris Gro en Novak Djokovic’s conditioning coach, Marko Panici, hebben ook positief getest op coronavirus, Kroatische media gemeld. De test van Grisho’s laatste tegenstander in het toernooi “Adria”” Borna Ciorich zelf, meldde zich op sociale media.Na de aankondiging van Grigor Dimitrov dat hij besmet was, Novak Djokovic geannuleerd de finale van het toernooi dat hij georganiseerd in Zadar. De Serviër wilde meteen naar huis naar Belgrado en vervolgens testen op het virus. De broer van Novak, George, die de regisseur is van de demonstratieserie “Adria Tour”, onthulde dat Djokovic erg teleurgesteld was over het nieuws over Dimitrov. “Novak nam dit heel hard. We hebben alle voorzorgsmaatregelen genomen die nodig zijn door de regeringen van Servië en Kroatië,” zei George.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *